Luca Connect, kerstverlichting voor de fanatieke kerstversierder!

De open haard brand en de prachtig versierde kerstboom is een echte blikvanger in de woonkamer. Veel mensen kijken halsreikend uit naar de gezelligste tijd van het jaar: Kerst! Kerstverlichting is erg populair en dat is niet zo gek, want de twinkelende kerstlampjes zorgen voor een magische sfeer. Zowel binnen als buiten branden gezellige kerstlampjes in allerlei vormen en kleuren. In de kerstboom, langs de ramen, aan de schutting, in vazen. Kerst haalt de creatieve kant van velen naar boven.

Eindeloos veel mogelijkheden met Luca Connect kerstverlichting

Wie op zoek is naar kerstverlichting voor binnen en buiten met eindeloos veel mogelijkheden, kan zijn hart ophalen met kerstverlichting van Luca Connect. Luca Connect is koppelbare kerstverlichting en ideaal voor het gebruik in bomen, rond huizen en in winkels. Het is één van de veiligste en meest flexibele decoratieve LED kerstverlichting die te koop is. Het Luca Connect koppelbare verlichting systeem kan gemakkelijk worden uitgebreid en kent een groot aantal accessoires, waardoor u van uw huis en tuin gemakkelijk een verlicht paradijs maakt.

Luca Connect kerstverlichting voor binnen en buiten. Luca Connect LED kerstverlichting

 

 In drie stappen wonderlijke kerstverlichting

Het Luca Connect kerstverlichting systeem werkt met drie stappen. Start uw verlichtingsdecor altijd met de START producten, zoals de Start Connect en de startkabel. De Luca Connect START producten worden geleverd met aansluiting op het lichtnet. Bij stap 2 kunt u beginnen met het aansluiten van de kerstverlichting die u wilt. De zogeheten EXTRA producten zoals lichtnetten, lichtsnoeren en lichtgordijnen. Dit zijn toevoegingen aan het START systeem en worden geleverd zonder aansluiting op het lichtnet. Kiest u voor ingetogen, of gaat u helemaal los? Alles kan! Stap 3 is extra maar wel erg leuk. U kunt ervoor kiezen om de verlichting te splitsen. Door de lichtkabel te splitsen kunt u vanuit één aansluiting eenvoudig meerdere kanten op, zie hier een voorbeeld van een stap 3 Luca Connect product en klik erop voor meer informatie:

Luca Connect ring connector EXTRA

 

Sluit maximaal 2.000 Watt op één startkabel aan. Het wattage van de startset of extra set staat op de verpakking van het product vermeld.

Het hele jaar feest met Luca Connect kerstverlichting

Luca Connect heeft drie series met kerstverlichting:

  1. Luca Connect XP: kerstverlichting op 220 volt aan een rubber snoer. Deze serie kan het jaar rond buiten blijven hangen door een betere bestendigheid tegen weersinvloeden.
  2. Luca Connect Promo: 24 volt LED kerstverlichting aan een PVC snoer. Deze serie kan niet het hele jaar buiten blijven hangen, kabel slijt eerder door weersinvloeden.
  3. Luca Connect 24: 24 volt LED kerstverlichting aan een rubber snoer. Deze serie kan het jaar rond buiten blijven hangen door een betere bestendigheid tegen weersinvloeden.

Momenteel kunnen de verschillende series nog niet aan elkaar gekoppeld worden. Luca Connect is wel bezig om het Luca Connect Promo Systeem te vervangen door het Luca Connect 24 systeem. Het Luca Connect 24 systeem wordt van rubber kabels voorzien, waardoor de verlichting het hele jaar kan blijven hangen en koppelbaar wordt met het Luca Connect XP systeem.

Sfeervol en energiezuinige kerstverlichting

De totale lengte van het systeem na de aansluitkabel mag 100 meter zijn. Aangezien de snoeren in verschillende formaties kunnen lopen, is de snoerlengte van elke product omgerekend naar ‘systeemmeter’. Het aantal systeemmeters van elke product staat op de verpakking. Binnen deze twee regels zijn de mogelijkheden van Luca Connect ontelbaar en geniet u binnen no-time van de sfeervolle, warm witte en energiezuinige kerstlampjes.

Luca Connect kerstverlichtig op Tuincentrum Overzicht.nl

Bent u van plan het dit jaar groots aan te pakken wat betreft de kerstverlichting? Neem dit systeem dan zeker in overweging, de bijna onbegrensde mogelijkheden van het Luca Connect systeem zorgen voor veel plezier een eenvoud. Bekijk hier het aanbod Luca Connect kerstverlichting op Tuincentrum Overzicht.nl. 

Meer van dit soort tips ontvangen? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tuintips en tuinartikelen maandelijks in uw mailbox! Uiteraard kunt u ons ook volgen op Facebook, Google+ of Twitter!

Leave a reply