Tuinaanleg en onderhoud van Kapaan

Denk je er over om je tuin opnieuw aan te laten leggen of te laten onderhouden? Dan is Kapaan wellicht een heel interessant bedrijf om te onderzoeken!

Wat is Kapaan?

Kapaan is een bedrijf uit Opheusden dat zich richt op de aanleg en het onderhoud van tuinen voor particulieren of bedrijven. Zij bieden services op het gebied van aanleg, onderhoud, groenbeheer, grondwerk, en ontwerp. In al deze pilaren heeft het bedrijf meer dan 18 jaar ervaring en ben je dus verzekerd van vakmanschap en succes!

Wat biedt Kapaan mij op het gebied van tuinaanleg?

Kapaan biedt op het gebied van tuinaanleg een zeer divers en volledig pakket aan. Als je wilt kunnen zij jouw tuin ook ontwerpen voor zij hem aanleggen. Als je dit liever zelf doet kan dat natuurlijk ook. Kapaan zorgt niet alleen voor het groen in je tuin maar legt ook zelfstandig eventuele verluchting, vijvers, pompsystemen, gezonnen of kunstgras aan. Zo weet je zeker dat alles door dezelfde partij wordt uitgevoerd en de kwaliteit gegarandeerd is.

Kapaan heeft in de achttien jaren waarin zij deze service bieden heel veel ervaring opgedaan met zowel grote als kleine projecten in de breedste zin van het woord. Elk project is hierbij uniek en vergt weer nieuwe expertises of ervaringen. Ervaringen die Kapaan altijd weet te bieden.

Kan Kapaan mijn tuinen voor mij onderhouden?

Houd je zelf helemaal niet van tuinieren of heb je de tijd niet om je tuin er elke dag weer op en top uit te laten zien? Dan kan Kapaan je hierbij helpen. Al jaren doet Kapaan het onderhoud bij bedrijven en particulieren. Dit onderhoud kan bestaan uit het zomer- en winterklaar maken van de tuin of het volledig onderhouden van de gehele tuin. Bij Kapaan ben je ervan verzekerd dat het onderhoud altijd wordt gedaan door specialisten die precies weten wat je tuin nodig heeft. Zo zorgt Kapaan ervoor dat jouw tuin er altijd spik en span uitziet. Heb je grote waterpartijen in jouw tuin of heeft je groen last van bepaalde ziektes of plagen? Ook daar heeft Kapaan specialisten voor in huis die zonder moeite de plagen of ziektes weten te bestrijden en ook waterpartijen kunnen onderhouden.

Kan ik mijn tuin ook laten ontwerpen bij Kapaan?

Het ontwerpen van tuinen is een van de services van Kapaan. Een professionele ontwerper zal kijken naar je wensen en wat je nodig hebt. Hierna wordt een gepast concept aan je voorgelegd waarin je kunt aangeven wat je wel en niet mooi vindt. Zo weet je zeker dat je precies krijgt wat je nodig hebt en dat elke hoek van je tuin  een bron van inspiratie wordt.

Ook voor bedrijfstuinen kan Kapaan een ontwerp maken zodat het zowel uitnodigend als professioneel oogt. De ontwerpen zijn altijd volledig in schaal, zodat elke steen en elke balk in de juiste lengte of grootte aan je wordt gepresenteerd.

Zodra je helemaal gelukkig bent met het ontwerp wordt er een definitief ontwerp gemaakt waarmee het team van tuinaanleg vervolgens aan de slag kan.

Tags: