Eerste zonnestralen

Als de eerste zonnestralen in januari of februari doorbreken dan wil je het liefste meteen in de tuin gaan zitten. Natuurlijk is dit nog veel te koud, maar je herinnert je vast wel dat je denkt dat het achter het glas al best aangenaam is. Met een aluminium tuinkamer kan je al bij de eerste zonnestralen lekker in de zon gaan zitten. De kamer wordt niet beïnvloed door sneeuw of regen en maakt het al snel heerlijk om in de tuin te gaan zitten en gewoon te genieten van je eigen omgeving.

Aluminium tuinkamer met diverse afwerking mogelijkheden

Als je een tuinkamer wil gaan aanbouwen dan is er veel mogelijk op het gebied van afwerking. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een glazen dak of een echte dakbedekking. Daarnaast is het aluminium eventueel te spuiten in diverse ral kleuren. Bekijk online zelf wat er allemaal wel niet mogelijk is voor je eigen tuinkamer gemaakt uit aluminium.

Combineer je nieuwe tuinkamer met nieuwe tuinstoelen

Het is natuurlijk extra leuk om je tuinkamer ook in te richten als of het een stukje tuin is. Tuinstoelen Hartman is al jaren een succes om je te helpen genieten in de tuin. De stoelen zijn van een hoge kwaliteit en staan bekend om het prachtige design. Online vind je een zeer uitgebreide collectie met zowel stoelen als tafels. Je kan deze leuk met elkaar combineren en neerzetten in je eigen tuinkamer.

Hartman tuinstoelen of een loungeset?

Nog leuker is als je een bankstel hebt staan in je tuinkamer. Natuurlijk blijft deze wel in de sfeer van een echte tuin dus kies je al snel voor een loungeset. Gelukkig heeft het oerdegelijke merk Hartman ook een ruim aanbod als het aankomt op een loungeset waarin je lekker onderuit kan zitten. Je kan zo extra genieten van je eigen tuinkamer gemaakt uit aluminium.

Kleed je kamer aan met accessoires uit het tuincentrum

Je hebt nu een prachtig stel tuinstoelen staan en het enige wat nu nog echt ontbreekt is accessoires. Denk bijvoorbeeld aan bloempotten of plantenbakken. Je komt het natuurlijk allemaal tegen in het tuincentrum en zo kan je de kamer prachtig aankleden. Sommige maken er een verlengde van hun eigen tuin van en laten zo bepaalde bloemen en planten terugkomen in de tuinkamer. Al snel vult de kamer zich vol heerlijke geuren van prachtig bloeiende planten.

Kies een tuincentrum in de buurt uit voor het aankleden van je tuinkamer

Online kan je direct zien welke tuincentra bij jouw in de buurt zitten. Je weet zo direct welk tuincentrum het beste past bij waar je naar opzoek bent. Daarnaast weet je wanneer het tuincentrum open is en of er misschien een koopavond is waar je naartoe kan om inspiratie op te doen voor je tuinkamer.