Rengo Black XL, voor grote gezelschappen

Binnen het assortiment aan tuinkachels van Tuinkachelgigant.nl zijn er verschillende soorten tuinkachels te vinden. Doordat wij uitsluitend met bekende merken werken is de kwaliteit van de tuinkachels gegarandeerd. Daarnaast bieden deze bekende merken ook hun tuinkachels in verschillende variaties aan. Eén van deze variaties op een huidige tuinkachel is de Rengo Black XL.

Extra Large

De Rengo Black XL is inderdaad de grotere variant van de Rengo Black. De Rengo Black XL is dan ook net als de kleinere Rengo Black gemaakt van zwart metaal. Ook de Rengo Black XL is hittebestendig tot maar liefst 600 graden. Daarnaast is de Rengo Black XL groter, de tuinkachel is maar liefst 145 centimeter hoog en zowel 42 centimeter breed als diep. De XL variant weegt met 18 kilo iets zwaarder dan de kleinere versie, maar is nog steeds zeer mobiel te noemen.

Tijdloos design

Ook de Rengo Black XL beschikt over het tijdloze langwerpige design. Net zoals de kleinere variant beschikt ook de XL versie over een optimale zuurstof toevoer. Hierdoor heeft de Rengo Black XL een zo groot mogelijk warmtebereik en kun je grote gezelschappen eenvoudig van warmte voorzien.

Opberg vak

De Rengo Black XL heeft nog een handige eigenschap. Dat is namelijk dat onder de kachel een ruim opberg vak is waar je een ruime voorraad hout kwijt kunt. Zo hief je niet telkens om een nieuwe voorraad. Het enige wat je hoeft te doen is van te voren genoeg hout in het opberg vak te leggen. Zo weet je zeker dat je de hele avond door kunt komen en van de warmte kunt genieten.

Eenvoudig te installeren

De Rengo Black XL is zeer handig te monteren en binnen tien minuten kun je de tuinkachel al in gebruik nemen. Hierdoor is de Rengo Black XL voor iedereen geschikt en kun je grote gezelschappen van warmte voorzien.