Luxe houten schutting met beton

Luxe houten schutting met beton

De betonschutting komen we steeds vaker tegen in de moderne tuin. We kunnen er bijna niet meer omheen om er zelf één in onze tuin te plaatsen. Vaak denken we bij beton aan één massieve grote schutting, maar hier is eigenlijk helemaal niets van waar. Het gaat hierbij vaak om een luxe houten schutting met beton aan de onderkant. Je kan dit eventueel combineren met betonpalen of RVS palen. De betonnen zijde aan de onderkant geeft de schutting een moderne uitstraling. Dit is de reden dat we steeds vaker deze schutting combineren met een moderne tuin.

Massieve betonschutting met steenmotief

Als je liever helemaal geen luxe houten schutting met beton meer in de tuin wilt hebben dan kan je eventueel wel kiezen voor een massieve betonschutting. Deze schutting is voorzien van betonnen platen en geeft het ultieme privacy gevoel. De buren kunnen absoluut niet meer door deze schutting heen kijken. De betonnen platen zijn vervolgens afgewerkt met een steenmotief. Dit kan zelfs lijken als of je gewoon een muurtje gemetseld hebt op de erfafscheiding.

Betonschutting in de vorm van hout

Naast de luxe houten schutting met beton kan je ook kiezen voor een betonschutting die eruit ziet als of je een houten schutting hebt geplaatst. De massieve betonnen platen zijn gemaakt in de vorm van houten planken en doen echt aan als een houtschutting. Vaak zijn ze gekleurd in bijvoorbeeld antraciet en passen ze echt prachtig in de moderne tuin. Deze schuttingdelen zijn echt in iedere RAL kleur te leveren en hebben vrijwel geen onderhoud vergeleken met de luxe houten schutting met beton.