Kom langs bij Betonpoerengigant

Al vele jaren is Betonpoerengigant dé plek als je op zoek bent naar betonpoeren. Het bedrijf staat bekend om de hoogwaardige producten voor goedkope prijzen. Zo kun je al een betonpoer kopen vanaf €11,-.

Formaten

Bij Betonpoerengigant hebben ze poeren in vele verschillende formaten. Zo begint het met kleintjes van maar 20 centimeter hoog. Maar uiteindelijk vermenigvuldigt dit zich naar tot wel 70 centimeter. Hoe groter de constructie is die je wilt maken, des te groter de betonpoer moet zijn voor meer stevigheid. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je ook altijd het contactformulier op de website raadplegen. Dan krijg je direct een medewerker van Betonpoerengigant die jou advies kan geven hierin. Tevens kun je, als je online bestelt, ook direct bevestigingsplaatjes kopen die passen bij de door jou geselecteerde betonpoer. Ditzelfde geldt voor ander bevestigingsmateriaal wat je ook direct kunt selecteren bij de aankoop. Andere optie is dat je een betonpoer bestelt waar al een bevestigingsplaatje bij zit, een draadeind en nog meer van deze benodigde materialen.

Kleuren

De meeste betonpoeren zijn te bestellen in de kleur grijs, wat vanzelfsprekend standaard is bij betonpoeren. Daarnaast zijn er ook nog een aantal producten die je in het antraciet kunt bestellen. Ook de speciale collectie Oud Hollandse antraciete betonpoeren is bij Betonpoerengigant verkrijgbaar.

Online kopen bij Betonpoerengigant

Bij Betonpoerengigant kun je online gemakkelijk betonpoeren bestellen. Alle producten zijn op voorraad en hebben dus een snelle levertijd: als je uiterlijk om 12:00 bestelt heb je ze de volgende dag al in huis! Maak nu gebruik van deze scherpe prijzen voor kwalitatief hoogwaardige betonpoeren door ze online te bestellen. Vraag je je af welk formaat je nodig hebt? Neem dan direct contact met ons op door te bellen en naar advies te vraag welke poer voor jouw bouwconstructie het beste is.