GroenRijk Middelburg

Tuincentrum GroenRijk heeft tientallen vestigingen in het gehele land. Eén van deze vestigingen vind je in het Zeeuwse Middelburg. GroenRijk Middelburg is een groot tuincentrum, met een groot en breed assortiment. Je kunt er bloemen, bomen en planten voor in de tuin kopen, maar ook binnenplanten en zelfs woondecoratie. Ook kun je bij deze vestiging van GroenRijk allerlei spullen voor je huisdier kopen, waaronder voeding, snacks en speelgoed.

De openingstijden van het tuincentrum

GroenRijk Middelburg heeft zeer ruime openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag opent de winkel om 10:00 uur. De winkel sluit pas om 20:00 uur. Op zaterdag gaat de winkel ook om 10:00 uur open. Wel sluit de winkel op deze dag iets eerder, namelijk om 17:00 uur. Toch hoef je je geen zorgen te maken dat je in het weekend tijd tekort komt om bij dit tuincentrum te winkelen. Het tuincentrum heeft namelijk ook een koopzondag. Op zondag is de winkel van 12:00 uur tot 17:00 uur geopend.

Wil je buiten deze openingstijden winkelen? Dan kun je online shoppen bij GroenRijk. Houd er wel rekening mee dat de webwinkel van GroenRijk een minder groot aanbod heeft dan de fysieke winkels van het tuincentrum, waaronder de winkel in Middelburg.