Een gezellige zomerse tuin

Het is zomer! De zon schijnt, de vogeltjes fluiten, de zomerse kleding wordt weer uit de kast gehaald, het is ’s avonds langer licht en dat allemaal zorgt ervoor dat mensen vaak beter gehumeurd zijn. We zoeken met zijn allen de gezellige terrasjes op, gaan naar het strand of gaan gezellig picknicken in het park. Ook kunnen we ’s avonds langer in de achtertuin zitten en wordt de barbecue regelmatig tevoorschijn gehaald. Zorg er daarom voor dat je tuin er helemaal klaar voor is. Verwijder de groene aanslag van je tuintegels, haal het eventuele onkruid tussen de voegen weg, geef je planten goede verzorging, maak je tuinset weer even lekker schoon en je bent er al bijna klaar voor. Wil je namelijk écht een fijne en zomerse sfeer in je tuin, lees dan even verder, want wij hebben een aantal tips waarmee je eenvoudig en voordelig gezelligheid in je tuin haalt.

Tuinkabouters

Tuinkabouters zijn helemaal hot dit jaar. Jarenlang hebben we weinig gehoord over deze tuinaccessoires, je zag ze bijna niet meer. Dit jaar zijn ze weer helemaal terug van weggeweest. Met een leuke, vrolijke tuinkabouter in je tuin zorg je vast en zeker voor gezelligheid en een lach op het gezicht van iedereen die jouw tuin bezoekt. De tuindwergen zijn verkrijgbaar in heel veel soorten en maten. Mini kabouters van slechts 10 centimeter of mega kabouters van groter dan een meter! Vissende kabouters voor naast de vijver of tuindwergen met verlichting en/of geluid! Ze zijn er allemaal. Kies een leuke kabouter die bij jou en je tuin past en zet hem in je tuin. Absoluut een gezellige uitstraling!

Bloemen en planten

Natuurlijk horen er in een gezellige en zomerse tuin een aantal leuke bloemen of planten. In de zomerse maanden kun je kiezen voor planten met leuke, gekleurde bloemen eraan. Kies bijvoorbeeld mooie rode of roze bloemen, of ga voor mooi groen of geel. Ook witte bloemetjes staan mooi in vrijwel iedere tuin. Je kunt kiezen voor een tuin met veel verschillende kleurtjes, je kunt er ook voor kiezen om de kleuren met elkaar te laten matchen en dus niet té veel verschillende kleuren in je tuin te hebben. Het is jouw tuin, dus helemaal jouw keuze!

Tags: